Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

На Миколаївщині продовжили реалізацію програми з озеленення та висадили понад 6 тисяч сіянців

07/11/2022

В урочищі Привільне Баштанського лісового господарства в рамках програми «Зелена країна» висадили понад 6 тисяч сіянців. Засаджену територію назвали Алеєю захисників Баштанщини.

У четвер, 3 листопада, до акції долучилися перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, заступник начальника управління екології та природних ресурсів ОВА Дмитро Мац й начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів.

Для реалізації програми начальник Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Грицай разом з директором Баштанського лісгоспу Юрієм Кретом та лісничими Привільненського й Новобузького лісництв підготували сіянці, необхідні у роботі інструменти та ділянки для висадження.

Додамо, що ще навесні поблизу урочища йшли бої з ворожими окупантами, а вже сьогодні тут продовжується відновлення та розвиток Миколаївщини.

За словами Георгія Решетілова, в області активно триває реалізація програми.

«Навіть під час війни ми продовжуємо озеленення нашої області. Тому очікуємо, що висаджені лісові культури гарно приживуться, а надалі за молодим лісом будуть доглядати лісівники», — сказав він.

Загалом спільними зусиллями за декілька годин роботи було висаджено більш як 6 тисяч сіянців сосни кримськоїта інших культур.
 
 

Всі новини →