Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

" Нехай із кожним роком наше Криве Озеро розвивається, нехай у селищі завжди лунають дитячі голоси, примножується його слава і краса, а Пресвята Богородиця і надалі оберігає його і всіх його мешканців", - вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня

21/09/2020

 Шановні жителі Кривого Озера!

Сьогодні  наше квітуче, рідне серцю Криве Озеро, святкує День народження! Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за край, який став нашою затишною домівкою. Адже наше селище – це як маленька держава, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою, багатим та славним історичним минулим, плідним та цікавим сьогоденням, працьовитими, щирими та гостинними людьми.

 

У такі свята, як День народження селища, кожен його житель відчуває себе частиною великої родини, частиною своєї могутньої Батьківщини. Чумацький шлях, героїчне козацька минуле, величні подвиги земляків у роки війни, відбудова та боротьба за незалежність наших односельчан на Сході України, - це наша з Вами історія, якою ми пишаємося!

 

У це світле свято бажаю, щоб наш мальовничий куточок, де ми живемо,  завжди був процвітаючим і красивим, а життя кожної сім’ї – сповнене душевного тепла, радості й достатку! Нехай із кожним роком наше Криве Озеро  розвивається, нехай у селищі завжди лунають дитячі голоси, примножується його слава і краса, а Пресвята Богородиця і надалі оберігає його і всіх його мешканців.

 

У цей святковий день прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, достатку, наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружну громаду!

 

З найкращими побажаннями Алла СТЕЦЬ, голова Кривоозерської райдержадміністрації

 

Всі новини →