Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Національна антикорупційна стратегія має скоординувати всі гілки влади для ефективного подолання корупції, — Прем’єр-міністр

16/09/2020

 Кабінет Міністрів України під час чергового засідання 16 вересня затвердив з одноденним доопрацюванням Національну антикорупційну стратегію. Презентацію документа Уряд заслухав на попередньому засіданні.

Як підкреслив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Національна антикорупційна стратегія, якої в Україні не було з 2017 року, має скоординувати всі гілки влади для ефективного подолання, а головне — запобігання корупції.

«Сподіваємося, що всі органи влади, в тому числі Парламент, будуть активно допомагати нам із впровадженням відповідних змін», — зазначив очільник Уряду.

Крім того, Кабінет Міністрів схвалив Стратегію боротьби з організованою злочинністю, а також затвердив основні напрями діяльності акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» на 2020 — 2024 роки.

«Ми вбачаємо, що місія «Укрексімбанку» буде полягати у створенні доступних інструментів кредитування для українського бізнесу, який хоче експортувати свою продукцію за кордон та захоплювати нові ринки. Тобто сьогоднішнє рішення про напрями розвитку «Укрексімбанку» — це частина більш широкої програми Уряду з підтримки наших експортерів», — сказав Прем’єр-міністр.

Всі новини →