Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

9 вересня відбудеться онлайн-захід «Ефективний кредит»

07/09/2020

 Департаментом економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації, в рамках виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2019-2020 роки за участю регіонального Фонду підтримки підприємництва в Миколаївської області 9 вересня відбудеться онлайн-захід «Ефективний кредит».

 

На цьому заході вас чекає багато крутої інформаціі!

 

Онлайн формат цього заходу дозволить підприємцям, фізичним особам, що планують відкривати бізнес, керівникам ОТГ, депутатам, у зручний час приєднатися до дискусії, метою якої є підвищення обізнаності жителів області щодо заходів, що Миколаївська обласна державна адміністрація реалізує для підтримки підприємництва у Миколаївський області, щодо банківських кредитних продуктів для бізнесу, тощо.

 

- Співорганізаторами онлайн-заходів виступають: районні державні адміністрації, керівництво об‘єднаних територіальних громад, союзи та асоціації підприємців, об‘єднання фермерів.

 

- Усі п‘ять заходів будуть проведені з однаковою програмою, але усі спікери будуть різні, вони розкажуть вам багато цікавої та нової інформації.

 

- Усі запрошені доповідачі кваліфіковані у різних напрямках, поділяться досвідом як взаємодіяти з банкам та з державою, як працює обласна програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, розкажуть власний досвід взаємодії з програмою підтримки МСБ.

 

Це буде дуже пізнавальний івент!

 

Реєструйтеся на захід за посиланням - https://forms.gle/7ZAXceMVUHgNHVzw8

Всі новини →