Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

На засіданні Координаційної ради з питань реалізації обласних природоохоронних програм обґрунтовано доцільність розроблення однієї комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області

06/03/2017

03 березня в приміщенні Миколаївської обласної ради на засіданні координаційної ради при облдержадміністрації з питань реалізації Програми охорони довкілля та раціонального природокористування Миколаївської області на 2011 – 2015 роки та обласної Цільової програми розвитку екологічної мережі до 2015 року (строк дії програм продовжено на період до 2018 року) серед інших розглянуто питання щодо розроблення обласної комплексної програми охорони довкілля.

Так, в.о. начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомив, що в області діють Програма охорони довкілля та раціонального природокористування Миколаївської області на 2011–2015 роки, строк дії якої продовжено на період до 2018 року, та обласна Цільова програма розвитку екологічної мережі на період до 2015 року строк дії якої продовжено на період до 2018 року.  Строк дії останніх двох програм закінчується  01.01.2018 року.

В ході доповіді обґрунтовано доцільність розроблення однієї комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області, до якої будуть включені всі першочергові природоохоронні заходи, в тому числі заходи з розвитку екологічної мережі. Термін дії нової програми, відповідно до Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року, запропонував встановити до 2020 року включно.

Всі новини →