Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Співробітниця управління екології зайняла 2 місце в номінації «Кращий керівник» Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

01/07/2016

  На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» вже у дев’ятий раз в Україні проводиться щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець».

Він позиціонується як професіональний конкурс і має особливе значення у контексті підтримки кращих професіоналів у сфері державного управління, поширення досвіду їх діяльності, формування позитивної громадської думки щодо престижу державної служби.

Цей конкурс проходить у три тури: місцевий, обласний та загальнонаціональний. 

Для проведення першого туру  у 2016 році в Миколаївській області на місцях створено 30 оргкомітетів, з них:

11 – в апараті  та структурних підрозділах Миколаївської обласної державної адміністрації;

19 – в районних державних адміністраціях.

До  першого туру конкурсу, який відбувся у квітні на місцях, оргкомітетами згідно з кваліфікаційними вимогами допущено 180 державних службовців. Його переможцями стали 37 державних службовців.

17 червня 2016 року відбувся його другий тур – обласний фінал, в якому приймали участь 25 кращих державних службовців області. Переможці визначалися в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

            Вже другий рік поспіль співробітниці управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації займають друге місце в номінації «Кращий керівник».

Цього року 2 місце зайняла заступник начальника відділу екологічної експертизи та земле-надрокористування Кравченко Юліана Андріївна, яка працює в управлінні з 2007 року, на посаді заступника начальника відділу с 2016.

Колектив управління щиро вітає Юліану Андріївну з 2-м місцем та бажає їй подальших професійних успіхів!

Всі новини →