Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

23 червня в м. Одеса проходили регіональні обговорення ефективності екологічної політики України із заінтересованими сторонами

24/06/2016

Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» у співпраці з Торгово-промисловою палатою України проводила 23 червня обговорення щорічної доповіді щодо «Громадської оцінки національної екологічної політики», що відбувається в рамках проекту «Розбудова екологічної демократії в Україні» за фінансової підтримки Європейським союзом.

Протягом дня проводився ряд дискусії, на яких обговорювались з представниками громадськості, органів державної влади та бізнесу питання щодо актуальних екологічних проблем 2015 року, екологічно важливих рішень та яким чином реалізація Стратегії державної екологічної політики України та Національного плану дій вплинула на стан довкілля.

Незалежний моніторинг та оцінка екологічної політики держави є важливою діяльністю громадянського суспільства, що дає змогу вплинути на державні та регіональні рішення. Висновки та рекомендації звітів громадянської оцінки ефективності екологічної політики сприяють розвитку конструктивного діалогу між владою та громадськістю для її вдосконалення.

З текстом Щорічної доповіді НУО "Громадська оцінка національної екологічної політики" за 2014 рік можна ознайомитись в Орхуському інформаційному центрі Миколаївської області (приміщення управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації, каб. № 1)

Всі новини →