Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

В м. Миколаєві розпочався дводенний семінар щодо оновлення Екологічної стратегії України

09/07/2015

09 липня 2015 року за підтримкою Міністерства екології та природних ресурсів України в приміщенні готелю «Reikartz Рівер» та проекту «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у провадженні секторальної бюджетної підтримки» в м. Миколаєві розпочався 2-дводенний регіональний семінар щодо громадського обговорення проекту оновленої Стратегії екологічної політики України та Плану адаптації (апроксимації) екологічного законодавства України до права Європейського Союзу.

В заході беруть участь представники Міністерства екології та природних ресурсів України, експерти проекту ЄС, провідних промислових підприємств та громадських організацій, структурних підрозділів облдержадміністрації з питань екології Миколаївської, Одеської, Херсонської та Кіровоградської областей.

В ході семінарів будуть обговоренні питання щодо оцінки ефективності впровадження та фінансування Стратегії та Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища, аналізу кореневих причин та наслідків екологічних проблем України, проекти Законів України «Про оцінку впливу на довкілля» та «Про стратегічну екологічну оцінку».

Проведення вищенаведеного заходу є важливим елементом діалогу між фахівцями в галузі екології, представниками органів державної влади та громадськістю, які мають важливу мету – збереження навколишнього природного середовища.

Всі новини →