Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

18 березня в приміщенні Мінприроди (м. Київ) відбулась Робоча нарада щодо затвердження Порядку подання декларації про відходи та її форми

21/03/2016

18 березня в приміщенні Міністерства екології та природних ресурсів України відбулася робоча нарада директорів департаментів екології обласних державних адміністрацій, які здійснюють реєстрацію декларації про відходи, разом з представниками державного агентства з питань електронного урядування України.

Учасники наради обговорили новий порядок та механізми подання декларації про відходи, прийнятий постановою КМУ від 18 лютого 2016 року № 118 «Про затвердження Порядку подання декларації про відходи та її форми» (далі – Порядок).

Відповідно до Порядку декларація про відходи може бути подана в паперовому та електронному вигляді через центри надання адміністративних послуг або через електронну систему здійснення дозвільних процедур.

Представникам підприємств ознайомитися з електронною системою здійснення електронних процедур та інструкцією щодо її користування можна за посиланням http://testv.e.gov.ua/site/index.

Всі новини →