Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Програма комплексного відновлення території громад

10/02/2023

З метою посилення спроможності громад до зменшення ризиків техногенних та екологічних катастроф інформуємо, що Благодійним фондом «Право на захист» підготовлено збірник методичних матеріалів щодо розроблення програм відновлення території громад.

         Для більш детального ознайомлення з Методикою надаємо посилання на ВЕБІНАР «Програма комплексного відновлення території громад: покроковий алгоритм та практичні підказки»: запис за лінком на YouTube https://www.youtube.com/watch?v=5tAc-cw52AI

          У разі питань, Ви можете звернутися до авторки методичних матеріалів - правового аналітика БФ «Право на захист» Софії Шутяк  s.shutiak@r2p.org.ua (надання консультацій можливе до 27 лютого 2023 р.)

           Для отримання брошури «Розроблення програми комплексного відновлення території громад: методичні рекомендації» в електронному вигляді  пропонуємо звертатись на електронну адресу управління екології та природних ресурсів Миколаївської облвійськадміністрації - ecolog@mk.gov.ua, ecolog.mk.oda@gmail.com

 

ВАЖЛИВО: Для отримання зворотного зв’язку з громадами видавник Методики пропонує заповнити АНКЕТУ за лінком https://bit.ly/3XH73PW . При заповненні Анкети  є можливість замовити безкоштовний друкований примірник брошури “Розроблення програми комплексного відновлення території громад: методичні рекомендації”. Надсилання здійснюється за рахунок БФ “Право на захист”. Запити приймаються до 20 лютого 2023 р. (після цього терміну відправлення не здійснюватимуться).

Всі новини →