Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Національна мапа пунктів прийому вторсировини

30/11/2022

 

Знайди ► сортуй ► здавай

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці — незламні та продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it, Ukraine запустив проєкт «Національна мапа пунктів прийому вторсировини» https://recyclingpoints.org/ Проєкт покликаний сформувати якісну інфраструктуру для сортування. Офіційна сторінка проєкту виступає в ролі живої платформи для громадян України, де вони мають змогу організувати логістику вторинної сировини: шукати, відмічати/видаляти пункти прийому, здавати сировину.

Особливістю інтерактивної мапи є широка мережа точок приймання: спеціалізовані пункти, баки для сортування, невеликі станції в організаціях.

Проєкт не обмежений у час, він збирає на своїй платформі велику українську спільноту екоактивістів, громадських діячів та тих, хто тільки починає сортувати. До 2023 року на платформі планується створення мережі точок, яка повністю покриє Україну: від великих міст до маленьких селищ. Організатори закликають всіх українців долучатися до проєкту , сортувати вторинну сировину, здавати на переробку, зменшувати негативний вплив на навколишнє середовище та формувати культуру правильного поводження з відходами в Україні разом!

 

           Розпочинаймо нову епоху сортування разом!

 

Всі новини →