Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Директор РЛП "Тилігульський" провів зустріч з представниками замовника та підрядників проекту Scatec Solar

19/09/2019

У смт Березанка директор РЛП "Тилігульський" Олег Деркач провів зустріч з представниками замовника та підрядників проекту Scatec Solar щодо довгострокового співробітництва та спільного моніторингу довкілля в районі будівництва сонячної станції біля села Прогресівка Березанського району

Scatec Solar - це норвержська компанія, яка разом з китайською корпорацією PowerChina Guizhou Engineering Co. Ltd. розпочала будівництво сонячної електростанції біля села Прогресівка Березанського району, яке розташоване на березі Тилігульського лиману.

Облдержадміністрацією всебічно підтримуються інвестиційні проєкти з будівництва сонячних електростанцій. У рамках реалізації розвитку енергетичної галузі, вирішення завдань підвищення ефективності використання наявних джерел енергії, оптимізації паливно-енергетичного балансу, застосування заходів з енергозбереження, підвищення екологічної безпеки та з метою сприяння використанню альтернативних і відновлювальних джерел енергії та зменшення споживання природного газу в Миколаївській області будуються сонячні електростанції. 

Всі новини →