Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Управлінням взято участь в українсько-британському круглому столі «Water security and managment»

08/11/2016

07 листопада в приміщенні ЧНУ ім Петра Могили відбувся міжнародний круглий стіл «Water security and managment», за участю професора університета західної Англії Чада Стеддона, який поділився з колегами досвідом менеджмента водними ресурсами Великобританії та США.
Захід відбувся в рамках міжнародного українсько-британського проекта, який здійснюється за підтримки Британського співтоваривства в Україні під керівництвом завідуючої кафедрою екології та природокористування Олени Мітрясової.

В заході взяв участь в.о. начальника управління екології та природних ресурсів Д.А. Мац, начальник відділу регуляторної та дозвільної діяльності управління Л.В. Пугач, працівники Південно-бузького управління водними ресурсами, фахівці МКП "Миколаївводоканал", ТОВ СП "Нібулон", вчені кафедри екології та природокористування.
Результатами проведення заходу стало узгодження домовленостей, визначення перспектив стосовно подальшого міжнародного співробітництва між української та британською сторонами  в напрямі проведення дослідів по водному менеджменту.

, Чада Стеддена Источник: izvestia.nikolaev.ua
Чада Стеддена Источник: izvestia.nikolaev.ua

Всі новини →