Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

24 грудня у державному архіві Миколаївської області відбулися урочисті збори колективу з нагоди Дня працівників архівних установ

24/12/2021

24 грудня у державному архіві Миколаївської області відбулися урочисті збори колективу з нагоди Дня працівників архівних установ. У заході взяли участь заступник голови Миколаївської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Роман Пашнєв, кандидат історичних наук, депутат Миколаївської обласної ради, голова постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури і духовності, голова науково-методичної ради з представників громадськості при державному архіві Миколаївської області Євген Горбуров.

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Роман Пашнєв привітав архівістів із професійним святом і вручив Почесні грамоти: начальнику відділу інформації та використання документів Мельник М.О., головному спеціалісту відділу організаційної, режимно-секретної роботи та управління персоналом Незнаюку С.Ю., провідному документознавцю відділу зберігання, обліку та довідкового апарату Дурлеску Ю.В., зберігачу фондів Іващенко Т.В.

Від імені депутатського корпусу обласної ради Миколаївської області із вітальними словами до колективу держархіву звернувся Євген Горбуров. Він нагадав про важливу роль архівів у житті суспільства та, користуючись нагодою, привітав архівістів із прийдешніми новорічними і різдвяними святами.

Під час заходу в.о директора держархіву Наталія Колесник вручила почесні відзнаки Спілки архівістів України: начальнику відділу організаційної, режимно-секретної роботи та управління персоналом Федорович О.В. та головному спеціалісту відділу формування НАФ та діловодства Івановій З.Д., та відзначила подяками держархіву завідувачку сектору фізичної збереженості документів Савіновій О.А., провідного інспектора відділу фінансово-економічного та матеріально-технічного забезпечення Кудактіну Т.І., методиста 2-ї категорії відділу організаційної, режимно-секретної роботи та управління персоналом Реброву О.П., провідного документознавця відділу організаційної, режимно-секретної роботи та управління персоналом Потоцьку О.В.

 

Всі новини →