Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

14/09/2020

Велике будівництво на Миколаївщині: у с. Новоіванівка Баштанського району продовжується відновлення дитячого садочку «Малятко»

На Миколаївщині активно продовжується реалізація національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якої проводиться масштабний ремонт та будівництво  соціально важливих об'єктів.

Один з проєктів, який реалізують завдяки програмі «Велике будівництво» у Миколаївській області - реконструкція закладу дошкільної освіти №9  «Малятко» у с. Новоіванівка Баштанського району з впровадженням сонячної системи підігріву води.

Проєктом передбачено покращення енергоефективності будівлі, шляхом реконструкції даху з впровадженням сонячної системи підігріву води та створення внутрішніх належних умов комфортного перебування дітей у дошкільному навчальному закладі.

На сьогоднішній день на об’єкті виконано такі роботи:

-вимощення;
-замінено дах, вікна та двері на металопластик;
-проведено утеплення будівлі новими сучасними технологіями;
-встановлено блисковкозахист;
-капітально відремонтовано харчоблок з підсобним приміщенням і коморою;
-влаштовано санітарний вузол;
-відновлено підлогу в коридорі;
-встановлено стелі в ігровій та спальній кімнаті дитячого садка.

На завершальному етапі знаходяться ремонтні роботи по улаштуванню ганків.

Даний об’єкт має інфраструктурне та соціальне значення, його відкриття  з нетерпінням чекають 25 вихованців віком від 2 до 7 років із трьох сіл: с.Київське розташоване за 7 км від с.Новоіванівка та с.Старосолдатське – за 5 км .

Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

Всі новини →