Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» запрошує до участі у заходах процесу громадського обговорення матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище підняття рівня Олександрівського водосховища до проектної позначки 20,7 м

27/03/2017

З метою реалізації прав громадян та їх об'єднань на участь у розгляді питань, пов'язаних з прийняттям рішень, які можуть впливати на стан довкілля, виходячи з принципів відкритості та доступності інформації щодо своєї діяльності, ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» (ЮУАЕС) розпочало процес громадського обговорення матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) підняття рівня Олександрівського водосховища до проектної позначки 20,7 м.

 Організаційно-технічний супровід громадського обговорення доручено ДП «Державний науково-інженерний центр систем контролю та аварійного реагування» (ДНІЦ СКАР).

Приводом для початку обговорення було завершення роботи з ОВНС підняття рівня Олександрівського водосховища до проектною позначки 20,7 м, яку в рамках реалізації «Проекту завершення будівництва Ташлицької ГАЕС» на замовлення ЮУАЕС виконало ДП «Екоінформ» НАН України.

 

Для інформування громадськості розроблено та підготовлено для розповсюдження «Інформаційно-аналітичний огляд матеріалів (нетехнічне резюме) ОВНС підняття рівня Олександрівського водосховища до проектної позначки 20,7 м».

Процес громадського обговорення включає відкриття та роботу протягом всього обговорення двох офісів для громадськості з метою надання вихідних інформаційних матеріалів та, за потреби, можливості доступу до більш детальної інформації з питань, що обговорюються; збирання запитань, зауважень і пропозицій.

Офіси працюють за адресами:

м. Южноукраїнськ, бул. Шевченка, 8а, ІЦ «Імпульс» (хол), Управління інформації та громадських зв’язків ВП «ЮУАЕС»

часи роботи: пн.-пт. з 900 до 1700; конт. особи – Пелюх Олександр Олександрович, Торганова Оксана Борисівна тел.: (05136) 56444,28669.

04213, м. Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 64/56, ДП «ДНІЦ СКАР»

часи роботи: пн. – пт. з 1000 до 1715; конт. особа – Новосьолов Геннадій Максимович;

факс: +38 044 411 92 70.

Електронні запити можна надсилати на єдину офісну адресу: pc.awstorage@gmail.com

З усіма матеріалами ОВНС підняття рівня Олександрівського водосховища до проектної позначки 20,7 м та процесу обговорень можна ознайомитись на офіційному веб-сайті ВП ЮУАЕС за адресою www.sunpp.mk.ua або за посиланням: http://www.sunpp.mk.ua/uk/TPSP_completion/mark27_ua.

Запрошуємо шановну громадськість прийняти участь в обговоренні, висловити свої коментарі або пропозиції щодо проекту, або надіслати їх в електронному вигляді на адресу: pc.awstorage@gmail.com до 30 квітня 2017 р.

Повний текст запрошення