Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

25 березня 2017 року стартує Всеукраїнська екологічна акція "Посади дерево миру"

22/03/2017

      Міністерством екології та природних ресурсів України в 2017 році продовжує ініціативу Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

В рамках акції проводяться заходи, спрямовані на налагодження співпраці між різними організаціями та гуртування громад довкола ідеї збереження природи і миру. Акція покликана привернути увагу до питань бережливого ставлення до природного середовища, збереження та примноження скарбів природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Серед заходів 2017 року – облаштування зелених зон, висадження символічних Дерева миру, Алеї миру або Алеї зеленого майбутнього. Пропонується провести акцію у період з 25 березня по 02 квітня ц.р. та приурочити її до визначеної на цей період екологічної дати «Година Землі».

З метою залучення найбільшої кількості населення до участі в акції управлінням екології та природних ресурсів облдержадмінстрації розісланні відповідні листи до районних державних адміністрцій, міських рад та регіональних ландшафтних парків області.

 

Висадка «Алеї зеленого майбутнього»  покликана не лише озеленити  в різних куточках  нашу країну, а й  крок за кроком долучати кожного українця  до порятунку природи і  особистого внеску  в її  розвиток.

 

 

Всі новини →