Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Конференція з «блакитної економіки» Чорноморського регіону: зацікавлені сторони зібрались в Одесі, щоб продовжити та поглибити співробітництво

16/06/2016

14 червня в.о. начальника управління Д.А. Мац прийняв участь в конференція з «блакитної економіки» Чорноморського регіону, яка проходила в м. Одеса.

Конференція проводиться вже 3-й рік поспіль, цього року захід включає всебічне обговорення морських питань і питань судноплавства в Чорному морі. Учасники (державні представники, політичні діячі, науковці та приватні зацікавлені особи чорноморських країн) мали змогу обговорити виконану за останній рік роботу та досягнуті за цей час результати, розповісти про успішні заходи в морській сфері та ознайомитись з новими ідеями людей, які працюють на містах, в області укріплення «блакитної економіки».

Чорне море є важливим транспортним коридором між Європою та Азією, туристичним напрямком та ринком, що розвивається. Це також стратегічний регіон між Азією, Європою та Середнім Сходом. Його «блакитна економіка», яка вже чітко проявляється в таких містах, як Одеса, Констанца, Варна та Стамбул, володіє значним потенціалом. Однак існує  ряд питань, які необхідно вирішити для процвітання «блакитної економіки»: все ще необхідно адаптувати інфраструктуру відповідно до стандартів інноваційної та світової економіки, покращити доступ до загального надбання, а також покращити якість послуг та оптимізувати безпеку.

 

Всі новини →