Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Про проведення Форуму "Найкращі соціальні проекти України"

09/02/2015

З 11 лютого 2015 року розпочинається реєстрація Соціальних проектів для участі у Конкурсі “Найкращий соціальний проект України - 2015”. Конкурс проходитиме у рамках Форуму «Найкращі соціальні проекти України» з метою збору та тиражування найкращих соціальних проектів і практик, що реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями в Україні.

Мета Конкурсу – створити інформаційно-освітню платформу найкращих соціальних проектів і практик, що реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями в Україні для налагодження ефективного партнерства, навчання та підтримки організацій, які спрямовані на вирішення актуальних соціальних проблем для досягнення соціального благополуччя.

Завдання Конкурсу:

а) підтримати актуальні соціальні практики та проекти міжсекторальної взаємодії «влада – бізнес – наука – освіта – суспільство», що сприяють стійкому розвитку територій в Україні;

б) привернути увагу українських та світових «лідерів думок» до соціальних запитів та заохотити їх до використання практики наставництва, соціального консалтингу (та/або коучингу), благодійництва;

в) сприяти поширенню ефективного досвіду найкращих українських соціальних проектів в Україні та світі.

Головний результат будь-якого соціального проекту - зміна неефективних моделей поведінки людей, вирішення актуальних соціальних проблем для досягнення соціального благополуччя.

З повним текстом Положення про Конкурс, переліком зареєстрованих соціальних проектів (станом на 11.02.2015) та іншою довідковою інформацією, Ви зможете ознайомитись на сайті Платформи з 11 лютого 2015 року.

Всі подробиці на сайті http://www.forum.o2.ua/

Контактна особа: Юлія Миколаївна Зінькевич, тел. 067 479-14-30, або ел. пошта pr@o2.ua

Всі новини →