Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Про проведення семінару щодо громадського обговорення проекту оновленої Стратегії екологічної політики України в м. Миколаєві

06/07/2015

На виконання Програми Уряду України та Коаліційної Угоди, Міністерство екології та природних ресурсів України готує пропозиції щодо оновлення Екологічної стратегії України (далі - Стратегія) та проект Національного плану дій для її виконання, які мають бути подані на затвердження 2015 року.

Необхідність оновлення Стратегії була, серед іншого, викликана тими змінами в екологічній політиці та законодавстві України, що пов'язані із впровадженням Угоди про Асоціацію Україна - ЄС.

09 липня 2015 року, Міністерство екології та природних ресурсів України за підтримки проекту «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у впровадженні секторальної бюджетної підтримки» (проект СБП) проведе семінар щодо громадського обговорення проекту оновленої Стратегії екологічної політики України.

10 липня 2015 року, проект «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України у впровадженні секторальної бюджетної підтримки» (проект СБП) проведе регіональний семінар «Плани адаптації (апроксимації) екологічного законодавства України до права Європейського Союзу».

Заходи відбудуться в приміщенні готелю «Reikartz Рівер» за адресою: м. Миколаїв, вул. Спортивна, 9. Там же буде організовано проживання учасників.

Витрати, пов'язані з проїздом учасників семінару, їх проживанням та харчуванням, здійснюються за рахунок Проекту.

Телефони для довідок: (044) 585 66 80; (050) 442 42 87;(067) 465 70 46.

Всі новини →