Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

В м. Миколаєві відбулись Екологічні читання на тему: «Водні ресурси Миколаєва як потенціал розвитку міста»

16/11/2015

Представниками управління 12-13 листопада в м. Миколаєві взято участь у VІIІ Миколаївських міських екологічних читаннях «Збережемо для нащадків». Тема читань 2015 року – «Водні ресурси Миколаєва як потенціал розвитку міста».

Щорічний еколого-просвітницький загальноміський захід проходить під патронатом Миколаївського міського голови за підтримки управління екології та департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

Головними організаторами заходу виступили бібліотеки ЦБС для дорослих м. Миколаєва у партнерстві з миколаївськими закладами культури та освіти, громадськими організаціями, підприємствами. Читання проходили за підтримки департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради. В ході заходу у різних блоках відбулась низка змістовних зустрічей. Інформаційно-науковий блок пройшов у форматі пленарного засідання, де науковці, активісти-екологи представили доповіді з питань стану та екологічних проблем водних ресурсів, їх використання у різних галузях життєдіяльності, відбувся обмін практичним досвідом, знайомство з волонтерськими ініціативами тощо. У дискусійному блоці за круглим столом представники органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій розглянули питання управління водними ресурсами, їх ефективного та раціонального використання.

Крім того, до екологічних читань в приміщенні Міського центру екологічної інформації та культури на базі бібліотеки-філіалу № 2 ЦБС для дорослих, за сприянням Миколаївського облводресурсів, розміщена виставка найкращих робіт учасників конкурсу «Вода – джерело життя 2015».

Всі новини →