Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Про підтримку проведення Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою разом!”

01/03/2016

23 квітня 2016 року Україна в черговий раз приєднається до всесвітньої екологічної ініціативи і проведе масштабну всеукраїнську соціально – екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!».

Організатором акції виступає громадська організація «Let’s do it, Ukraine» – учасник міжнародного руху «Let’s Do It! World».

Акція з прибирання сміття проводиться з метою об’єднання людей у всьому світі для боротьби з проблемою накопичення сміття і залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища.

Захід такого формату проводиться в Україні вже не один рік поспіль, тому було запропоновано продовжити традицію проведення акції «Зробимо Україну чистою разом!» і у 2016 році.

Дана акція є значущим всеукраїнським еколого – просвітницьким заходом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання, з досвіду попередніх років.

Цього дня до прибирання територій планується залучити понад 700 000 учасників та 5 тисяч локацій в усіх регіонах України.

В рамках акції буде проведено всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест», обласні форуми взаємодії, наймасштабніше прибирання країни, круглі столи та інші заходи.

Безумовно, організація такого масштабного всеукраїнського заходу – завдання непросте, тому ми намагаємося залучити для його виконання усі можливі ресурси та підтримку.

Координатор в Миколаївській області - Ганжул Анна (093) 827-94-77

Всі новини →