Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Договір про проведення громадського обговорення в процесі здійснення ОВД відтепер можна укласти онлайн на ЕкоСистемі

15/05/2023

Міндовкілля запустило відповідний цифровий модуль, де швидко та зручно можна оформити документ. Раніше процедура займала 60 календарних днів. Тепер замість друку купи паперів та очікувань – кілька хвилин.

Таке спрощення стало можливим завдяки внесенню Кабінетом Міністрів України змін до Порядку передачі документації для надання висновку з ОВД та фінансування оцінки впливу на довкілля.

Як укласти договір онлайн?

Авторизуватись або зареєструватись за посиланням на ЕкоСистемі. Договір може укласти як безпосередньо замовник планованої діяльності, так і представник замовника. Далі, за підказками, обрати потрібне із запропонованого:

Крок 1. Якщо Ви укладаєте договір для відокремленого підрозділу/філії, то необхідно натиснути «Так» та зазначити код ЄДРПОУ основної організації. Після чого обрати необхідний відокремлений підрозділ/філію. Якщо Ви укладаєте договір для основної організації, то обираєте «Ні».

Крок 2. Зазначити інформацію про підписанта договору. Якщо договір підписує уповноважена особа замовника (у разі, якщо оплату за громадське обговорення здійснює не замовник планованої діяльності), необхідно вибрати «Як уповноважена особа замовника». Нижче вибрати ким є замовник планованої діяльності та вписати його код ЄДРПОУ.

Крок 3. Перевірити інформацію про замовника та уповноважену особу.

Крок 4. Вказати реєстраційний номер справи з Єдиного реєстру оцінки впливу на довкілля та реквізити юридичної або фізичної особи, що буде сплачувати за громадське обговорення.

Крок 5. Потрібно обрати уповноважений орган, що забезпечує проведення громадського обговорення. У разі, якщо це Міндовкілля, додатково необхідно обрати тип громадських обговорень.

Крок 6. Перевірити правильність введених даних та підписати договір. Після підписання договору автоматично формується рахунок для оплати за громадське обговорення. Рахунок, а також договір, буде відправлено на адресу електронної пошти уповноваженого органу. Також всі документи зберігатимуться в кабінеті замовника або його уповноваженої особи.

Всі новини →