Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

ПОВІДОМЛЕННЯ про організацію онлайн – конференції «Сприяння сталому співробітництву між регіоном Балтійського моря та Україною».

07/12/2022

Офісом Прем’єр-міністра Швеції, як чинного головування у Стратегії Європейського Союзу для регіону Балтійського моря (EUSBSR), у співпраці зі Шведським інститутом (the Swedish Institute) 8 грудня 2022 року заплановано проведення онлайн конференції «Сприяння сталому співробітництву між регіоном Балтійського моря та Україною».

Основною метою заходу є обговорення та розгляд питань щодо поглиблення макрорегіонального співробітництва, зокрема в рамках Стратегії ЄС для регіону Балтійського моря, спрямованого на сприяння сталого розвитку між українськими та європейськими зацікавленими сторонами.

Конференція включатиме дві частини.

Під час першої частини конференції учасниками буде зосереджена увага на можливостях, які можуть надати макрорегіональні стратегії для підтримки України у її відбудові.

Друга частина заходу відбудеться у форматі воркшопів на конкретні теми. Семінари будуть присвячені таким темам: відновлення українських екосистем та економіки, дистанційна освіта та освіта у сфері медичної підготовки, морські перевезення та підтримка студентства морських вузів, спрямовані поглиблення діалогу між Стратегією ЄС для регіону Балтійського моря та українськими зацікавленими сторонами. Програма заходу додається.

Реєстрація до участі у конференції проводиться за посиланнями: https://forms.office.com/r/nYzV5DwjVg (для першої частини заходу) та https://forms.office.com/r/0biGuAJHR7 (для воркшопів).

Відповідні програми заходу та воркшопів наведені нижче.

Програма заходу 

Всі новини →