Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Начальник управління Олександр Каражей узяв участь в виїзному засіданні робочої групи на Софіївському водосховищі

07/10/2019

        04 жовтня у Новобузькому районі відбулося виїздне засідання робочої групи на Софіївському водосховищі у складі депутатів  Миколаївської обласної ради,  очільників територіальних органів міністерств та інших ЦОВВ, структурних підрозділів облдержадміністрації, новобузьких місцевих органів влади і самоврядування, у т.ч. з відвідуванням регіонального ландшафтного парку «Приінгульський». 

 

У засіданні також узяли участь заступник начальника управління Дмитро Мац, та заступниця начальника відділу розвитку та збереження природно-заповідного фонду Юліана Кравченко.

На Софіївському гідровузлі, обговорювалися питання щодо наявного низького рівня води у водосховищі у зв'язку з проведенням ремонтних робіт, планової діяльності щодо будівництва нової МГЕС поза межами с. Софіївка Новобузького району Миколаївської області потужністю до 200 кВт. 
          Учасники зібрання також відвідали адміністративне приміщення РЛП «Приінгульський», де тривають ремонті роботи і поступово створюється еколого-освітній центр.
Начальник управління Олександр Каражей в ході обговорень неодноразово зазначав на необхідності підтримки регіональних ландшафтних парків області.
  
 

Всі новини →