Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Участь у Національному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології»

24/11/2023

З 21.11-23.11.2023 року спеціалістами управління екології та природних ресурсів Миколаївської обласної військової адміністрації взято участь у Національному форумі «Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології» в онлайн форматі.

Даний форум є суспільною платформою для обговорення нагальних проблем у сфері поводження з відходами, вироблення рішень та впровадження практик, які відповідають європейським правилам і стандартам.

 

На форумі виступив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Стрілець Р. О. щодо проблемних питань реалізації Закону України «Про управління відходами». Виступили керівники департаментів екології та природних ресурсів Івано-Франківської, Полтавської, Сумської, Кіровоградської, Рівненської, Закарпатської областей щодо управління відходами в областях та проінформували про стан розробки Регіонального плану управління відходами.

З доповідями та презентаціями виступили: експерти проєкту UCORD щодо основних підходів  розроблення місцевих планів управління відходами; представники ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» з питань проблематики регіонального планування в сфері управління відходами; представники університетів, підприємств. Також взяли участь у форумі  представники Державної екологічної інспекції України, Державної екологічної інспекції у Тернопільській області з питання порушення природоохоронного законодавства у сфері управління відходами. 

 

Всі новини →