Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Олександр Каражей «Розвиток регіональних територій та установ природно-заповідного фонду області є однією з найголовніших моїх задач на посаді начальника управління»

31/10/2019

Створення еколого-просвітницького центру – захід Комплексної програми охорони довкілля Миколаївської області на 2018-2020 роки, який направлено на створення осередку інформації в установах природно-заповідного фонду області. Захід направлений на підвищення туристичної привабливості об’єкту, його розвитку та поінформованості населення про правила, яких необхідно дотримуватись на природоохоронних територіях.

Так, 30 жовтня в еколого-просвітницькому центрі РЛП "Приінгульський", який розташовано в садибі Тропініних, відбувся семінар вчителів історії Новобузького району Миколаївщини.

Зустріч розпочалася з огляду "Софіївської змії" - археологічної та геологічної пам'ятки, про яку розповів науковий співробітник парку В. Генчев. Також він  розповів про історію будівництва садиби, етапи її відновлення та можливості подальшої співпраці. І. Майнінгер ознайомила присутніх з можливостями використання інтерактивної кімнати, що створюється, - бажаючі випробували інтерактивну пісочницю Briolight - Бріолайт, спробували себе у ролі пісочного аніматора. Відвідали господарські будівлі садиби - льох, старовинний холодильник, пройшлися парком, що біля садиби. Заступник директора О. Шепель розповів про перспективи розбудови та наповнення еколого-освітнього центру, у т.ч. технічними засобами. 

Всі новини →