Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Узято в участь в засіданні тридцять восьмої наукової конференції АЧОРГ «Дослідження та охорона птахів»

21/10/2019

 17 жовтня заступником начальника управління Мацом Дмитром Анатолійовичем, заступником начальника управління  Трофімовою Іриною Петрівною та заступником начальника відділу розвитку та збереження природно-заповідного фонду Кравченко Юліаною Андріївною було взято в участь в засіданні тридцять восьмої наукової конференції АЧОРГ «Дослідження та охорона птахів».

  Проведення таких заходів особливо важливе зараз, коли внаслідок порушення та деградації місць існування і скорочення площі гніздових ареалів, вивчення та охорона птахів є дуже важливими для їх збереження, особливо враховуючи масштаби господарської діяльності людини. 
Важливим аспектом збереження орнітофауни є акцентування уваги місцевих громад на захисті як самих птахів - захист від турбування, від браконьєрства, так і на збереженні місць концентрації мігруючих птахів. 
Популяризація ідеї збереження різноманіття птахів, розробка та впровадження нових заходів для збереження місць гніздування та рідкісних і зникаючих видів – все це важливі кроки у збереженні біорізноманіття та підтримці екологічного балансу.

Всі новини →