Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

В облдержадміністрації розпочато роботу щодо проведення стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки

27/12/2019

У четвер, 26 грудня, під керівництвом заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Тетяни Стахевич відбулася робоча нарада з представниками профільних структурних підрозділів ОДА,у т. ч. заступників начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Д. Маца та І. Трофімової, регіональної ради підприємців при облдержадміністрації та регіонального фонду підтримки підприємництва в області щодо відпрацювання проведення стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки.

Присутні окреслили першочергові кроки для проведення стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської області на 2021-2027 роки.
Зокрема, визначено, що замовником екологічного аудиту доцільно призначити департамент економічного розвитку та регіональної політики ОДА. Крім того, обговорено алгоритм підготовки звіту про екологічно-стратегічну оцінку та взаємодію з провідними вищими навчальними закладами області у цьому питанні.

Присутні визначилися з датою наступної робочої зустрічі – наприкінці наступного тижня.

Всі новини →