Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Як відзначали Всесвітній День Туризму у регіональних ландшафтних парках області?

30/09/2019

 Як відомо, 27 вересня відзначався Всесвітній день туризму  що відзначається з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн.

У РЛП "Приінгульський" 30 вересня проведенно еколого-просвітній  захід  для школярів ЗОШ № 1 м. Новий Буг (7-мі класи) на тему «Туризм - це відпочинок, природа та оздоровлення». Захід проведенно у формі подорожі для формування у дітей та юнацтва інтересу до ведення здорового способу життя. Також ознайомленно учасників заходу із Всесвітнім днем туризму та видами туризму, які розвиваються на території Миколаївської області

Співробітники РЛП "Тилігульський" взяли участь у підготовці та проведенні урочистих заходів, присвячених Всесвітньому дню туризму, які проходили 28.09.2019 на базі Миколаївської астрономічної обсерваторії

27 вересня, на екотуристичну мандрівку Кінбурнською косою, приурочену до Міжнародного дня туризму, завітали учні 5А та 5Б класів Очаківської ЗОШ №2 разом з вчителем біології Н.В. Безлепкіною, класним керівником 5Б класу О.О. Орліогло та батьками. У міській бібліотеці  п’ятикласники жваво обговорювали умови туристичної подорожі по території природно - заповідних парків: РЛП «Кінбурнська коса» та НПП «Білобережжя Святослава». У пошуках екологічного відпочинку вони обирали між пішохідними маршрутами та прогулянками на авто, між базою відпочинку та наметовим табором, а також дуже активно, за допомогою пластикожуя Оззі, висловлювали пропозиції щодо зменшення використання пластику під час подорожей та раціонального поводження з відходами на Кінбурнській косі. 

Під гаслом "З туризмом по життю" РЛП "Гранітно-степове Побужжя", гурток "Добродії" разом з Мигіївською ЗОШ провели низку різнопланових заходів, а саме:

- бесіди спілкування

- інформаційні години;
- вікторини;
- імідж-коктелі;
- гра «Світами за скарбами»;
-леп-бук «Моя країна. Прекрасна і незалежна»

Інтелектуальна гра "Світами за скарбами", в якій взяли участь діти середніх та старших класів, отримали масу позитивних вражень, відкрили для себе щось нове  та  цікаве! Адміністрація парку «Гранітно-степове Побужжя» привітала переможців грамотами та солодкими призами. Домашнім завданням учням було підготувати леп-бук «Моя країна. Прекрасна і незалежна». 

Всі новини →