Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Повідомлення щодо необхідності подачі звіту про виконання заходів щодо скорочення обсягів викидів

21/04/2023

До уваги суб'єктів гоcподарювання, які отримали дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами з встановленими заходами щодо скорочення викидів!

Відповідно до ст. 11 Закону України  «Про охорону атмосферного повітря» суб’єкт господарювання зобовязаний  щороку подавати до дозвільного органу звіт про дотримання умов дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Розробка Екологічного паспорту Миколаївської області за 2022 рік вимагає інформацію стосовно виконання заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, встановлених у дозволах на викиди.

Наразі управлінням не отримано від суб’єктів господарювання інформацію стосовно виконання заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, встановлених у дозволах на викиди із терміном виконання 2022 року.

Звертаємо Вашу увагу, що ненадання вищезазначених звітів є   порушенням вимог чинного законодавства України. До того ж, відповідно до ст.11-1 Закону України  «Про охорону атмосферного повітря» недотримання суб’єктом господарювання умов дозволу на викиди є підставою для зупинення дії дозволу на викиди до виконання таких умов.

Всі новини →