Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

Про дотримання процедури стратегічної екологічної оцінки (СЕО)

15/04/2019

Відповідно до листа Мінприроди України від 05.04.2019 № 697/0/05-12/2-19 до облдержадміністрації щодо необхідності забезпечення неухильного дотримання зазначених норм Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» доводимо до Вашого відома інформацію про таке.

Відповідно до ч. І ст.13 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», проект документа державного планування як державного, так і місцевого та регіонального рівнів, звіт про СЕО та повідомлення про оприлюднення цих документів замовник подає (на паперових носіях та в електронному вигляді) до Мінприроди та МОЗ.
Відповідно до ст. 16 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» замовник протягом 5 робочих днів з дня затвердження документа державного планування розміщує на своєму офіційному веб-сайті затверджений документ державного планування, заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання документа державного планування, довідки про консультації та про громадське обговорення і письмово повідомляє про це Мінприроди.

Всі новини →