Управління екології та природних ресурсів. Миколаївська область, Україна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Про управління Повідомлення Новини

Новини

7 липня - День працівника природно-заповідної справи

04/07/2017

7 липня, починаючи з 2009 року, в Україні відзначається День працівника природно-заповідної справи.

Збереження дикої природи – складна і відповідальна справа, оскільки діяльність людини з кожним роком завдає навколишньому середовищу значної шкоди. Охорона ділянок води та суші в недоторканному вигляді– це один із основних способів збереження природи, що нині застосовується в світі.

На території Миколаївської області зареєстровано 141 об’єкт природно-заповідного фонду( 8 – об’єкти загальнодержавного значення, 133 – місцевого). Співробітники регіональних ландшафтних та національних природних парків, природного заповідника «Єланецький степ» та Миколаївського зоопарку вносять значний вклад у розвиток природно-заповідного фонду та збереження дикої природи Миколаївщини.

Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації  вітає колективи об’єктів природно-заповідного фонду Миколаївської області та всієї України.

Щиро дякуємо всім, хто  спрямовує свої вміння, знання та талант на таку благородну та корисну справу, як збереження дикої природи від знищення.  Бажаємо Вам досягти якомога більших успіхів в збереженні природи рідного краю! Здоров’я Вам, щастя та нових здобутків!

Всі новини →