Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

28 серпня проведено перше засідання робочої групи із збереження та розвитку природно-заповідного фонду області

04/09/2018

28 серпня у Миколаївській облдержадміністрації було проведено перше засідання робочої групи із збереження та розвитку природно-заповідного фонду Миколаївської області. Робочу групу створено дорученням заступника голови ї облдержадміністрації від 26.07.2018 № 3850/0/05-61/3-8. До складу групи входять представники відповідних обласних управлінь в межах компетенції, громадськості та адміністрацій об’єктів природно-заповідного фонду області.

На засіданні розглянуті питання щодо створення в 2018 році об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення, проекти створення яких погоджені у встановленому чинним законодавством порядку та щодо розширення національного природного парку «Білобережжя Святослава» на 109,2 га.

За результатами розгляду питань вирішили рекомендувати:

управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації з метою розширення мережі територій та об’єктів природно-заповідного фонду та збільшення відсотку заповідності області, що відповідає цілям Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року, повторно винести на розгляд чергової сесії обласної ради питання щодо оголошення об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення;

членам робочої групи надати до управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації письмові зауваження та пропозиції з метою всебічного розгляду питання щодо розширення національного природного парку «Білобережжя Святослава».

 

Всі новини →