Управление экологии и природных ресурсов. Николаевская область, Украина » Новости
Українська | Русский | English
Главная Про управление Новости Сообщение

Новости

Повідомлення про планову діяльність.Нове будівництво Ольвійської ВЕС на території Чорноморської сільської ради Очаківського району Миколаївської області (біля с. Рівне)

19/02/2018

Відповідно ст. 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» з метою забезпечення інформування громадськості у процесі здійснення оцінки впливу на довкілля ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» оприлюднило повідомлення про планову діяльність, що відноситься до 3 ст. 3 Закону – Нове будівництво Ольвійської ВЕС на території Чорноморської сільської ради Очаківського району Миколаївської області (біля с. Рівне). Повідомлення про планову діяльність внесено до Єдиного реєстру ОВД та офіційно оприлюднене від 19.02.2018 за  № 2018216194.

        Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації за адресою: 54029, м. Миколаїв, пр. Центральний, 16, ecolog@mk.gov.ua,    (0512) 46-04-27.

        Згідно ст. 5 Закону зауваження і пропозиції приймаються протягом 20 робочих днів з дня офіційного оприлюднення повідомлення про планову діяльність – до 20.03.2018 року.

 

Всі новини →