Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Зустріч з членами районної спілки учасників АТО

28/08/2020

 

28 серпня відбулася зустріч керівництва району з головою та членами районної спілки учасників АТО. В зустрічі взяли участь голова райдержадміністрації Антоніна Шарата, голова районної ради Людмила Суровцева, заступник голови райдержадміністрації Андрій Бунько, Братський селищний голова Єгор Кравець, керівники відповідних структурних підрозділів на установ району.

Відкриваючи зустріч голова райдержадміністрації, звертаючись до присутніх зазначила, що зустріч проводиться напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, проінформувала, що зранку, 28 серпня, на могили загиблих в АТО наших земляків, були покладені квіти та соняхи, як символ пам’яті за загиблими та закликала присутніх до активного діалогу.

В ході зустрічі учасниками АТО були підняті питання виділення земельних ділянок до 2 га, санаторно-курортного лікування, пільгового перевезення, покращення житлових умов, зубопротезування, встановлення в с. Братське пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО, більша частина з яких була роз’яснена на місці.

Всі новини →