Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Іван Білоконь взяв участь в урочистостях до Дня Державного Прапора України

25/08/2020

З нагоди Дня Державного прапора України у всіх населених пунктах району урочисто піднято державні прапори. Голова районної державної адміністрації Іван Білоконь та голова районної ради Іван Бурдін на честь Дня Державного прапора України та 29-ої річниці незалежності України взяли участь в урочистостях в селі Бузьке. Свято з нагоди одного з найголовніших символів нашої Держави відбулося на площі біля будинку культури.

В урочистій обстановці під супровід гімну України військові строєвим кроком піднесли прапор до флагштоку та підняли прапор України. Запашним короваєм зустрічали сільського голову Юрія Заволоку, який привітав мешканців громади побажав всім успіхів, подальшого натхнення та привітав із національно-державними святами.

«Дуже приємно бачити на святі присутніх людей різного віку. Адже більш доросле покоління пам’ятає події, що відбувалися, і стали початком нашої незалежної держави. Хай майорить державний прапор в усіх куточках нашого району, області та країни. Бажаю всім рухатись вперед, процвітання нашій державі, вагомих здобутків, успіхів, здоров’я, підтримки та миру», – зазначив у вітальному слові Іван Білоконь.

З визначними державними святами привітав присутніх Іван Бурдін: «Майбутнє нашої незалежної держави в руках у підростаючого покоління, у патріотичне виховання якого ми маємо докласти максимум зусиль. Низько вклоняюся захисникам Вітчизни, які під цим прапором захищають наше право на незалежність, вірю в успішне майбутнє нашої держави».

Після закінчення урочистої частини піднесений настрій глядачів збагатили емоції, що їх подарували своїми виступами художні колективи, окремі виконавці місцевого Будинку культури. Мистецької нотки додавали святу виставка народних умільців села, невеличкий ярмарок та розваги для дітей.

 

 

 

 

Всі новини →