Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Учора відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань виконання програми охорони довкілля

09/10/2019

8 жовтня відбулось чергове засідання координаційної ради з питань виконання Комплексної програми охорони довкілля в Миколаївськії області на 2018-2020 роки за участю заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи.

Головним питанням на засіданні був розгляд Переліку заходів, які планується фінансувати за рахунок коштів обласного цільового фонду охорони навколишнього природного середовища. Серед переліку пропонувались заходи, які зараз не входядь до Комплексної програми.

На початку засідання начальник управління Олександр Каражей доповів по кожному із заходів, які управління планує реалізувати у 2020 році та запропонував розглянути можливість профінансувати з фонду придбання нового автотранспорту для регіональних ландшафтних парків. 

Олександр Каражей зазначив, що згідно з інформацією, отриманою від парків, наявний транспорт має велику ступінь зношеності та потребує постійного ремонту, тому важливо поступово оновлювати парк автотранспорту.

Також було важливим питання фінансування наступного року заходів з розчистки русла р. Сосик, тому що проєкт вже в стадії розробки.

Протокол засідання буде опубліковано найближчим часом за посиланням 

Всі новини →