Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Відбулась ІІІ Міжнародна виставка обладнання та технологій для збору і переробки відходів «Waste Management 2018»

10/10/2018

2-3 жовтня 2018 року за підтримки Міжнародної Асоціації Твердих Відходів (ISWA), Американської торговельної палати в Україні (АСС), Асоціації підприємств у сфері поводження з небезпечними відходами, Клубу мерів, Дніпропетровської облдержадміністрації у виставковому центрі Торгово-промислової палати України пройшла ІІІ Міжнародна виставка обладнання та технологій для збору і переробки відходів «Waste Management 2018».

         Відходи – це одна з основних сучасних екологічних проблем, яка несе в собі потенційну небезпеку для здоров’я людей та навколишнього природного середовища. З метою вирішення проблемних питань та передачі досвіду у сфері поводження з відходами на заході обговорювались такі нагальні проблеми як,  роздільний збір, вивезення, сортування, переробка, утилізація відходів, полігони твердих побутових відходів, поводження з відходами в Україні, інвестиційні потреби і фінансування проектів регіонів України у сфері поводження з відходами.

У виставці-форумі взяли участь міжнародні постачальники обладнання та комплексних рішень для поводження з відходами, оператори ринку ТПВ, фінансові інститути, промислові підприємства, порти, будівельні та інжинірингові компанії, рітейлери, виробники товарів в упаковці, переробники вторинної сировини, профільні міністерства, регіональні та муніципальні органи влади, дипломатичні представництва, територіальні громади, ОСББ та інші. Також, у заході взяв участь представник управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації.

 

Всі новини →