Department of ecology and natural resources. Mykolaiv region, Ukraine » News
Homepage News Message About Department

News

Повідомлення про планову діяльність. Закачування сольового концентрату після зворотного осмосу у водоносний горизонт палеогенових відкладів на території виробничого комплексу №2 ТОВ «Сандора»

18/05/2018

         Відповідно ст. 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» з метою забезпечення інформування громадськості у процесі здійснення оцінки впливу на довкілля ТОВ «Сандора» оприлюднило повідомлення про планову діяльність – Закачування сольового концентрату після зворотного осмосу у водоносний горизонт палеогенових відкладів на території виробничого комплексу №2 ТОВ «Сандора», що розташований в межах Вітовського району Миколаївської області по вул. Степова, 1.

        Повідомлення про планову діяльність внесено до Єдиного реєстру ОВД та офіційно оприлюднене від 17.05.2018  за  № 2018516796.

        Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації за адресою: 54029, м. Миколаїв, пр. Центральний, 16, ecolog@mk.gov.ua,    (0512) 46-04-27.

        Згідно ст. 5 Закону зауваження і пропозиції приймаються протягом 20 робочих днів з дня офіційного оприлюднення повідомлення про планову діяльність – до 15.06.2018 року.

 

Всі новини →